Modificatie klassieker

Custom Point heeft passie voor techniek. Dat doet ons hart kloppen en ideeën van anderen doen ons bloed stromen.
Die ideeën verwezenlijken daar gaat het ons om. Out of  the  box denken of werken wij mee met uw wensen. Met meer dan 10 jaar ervaring in automotive werkzaamheden en met onze specialistisch kennis hebben wij diverse projecten succesvol afgerond.

Waarom Custom Point?

De reden dat klanten voor Custom Point kiezen is de openheid die we hanteren tijdens de start van het project en het vertrouwen dat we krijgen dat het goed wordt afgerond. Onze automotive bedrijfstak is een uit de hand gelopen hobby. Omdat wij vanuit engineering en design perspectief werken als ontwerpbureau en engineersbureau kunnen wij de creativiteit en kunde die we daar gebruiken ook gebruiken voor product verbetering van auto’s. Merken zoals Singer doen dit op top niveau. Wij helpen u graag op een soortgelijk manier en we zijn eerlijk over de punten die door specialisten moet gebeuren.

Hoe gaat dat te werk?

Wij zijn geen dedicated performance of tuning bedrijf. We werken aan meerdere projecten tegelijk. We kunnen overleggen wat benodigd is voor modificatie van uw klassieker of ander technisch project. Op basis van de ideeën geven wij aan waarin wij kunnen ontzorgen. De uitwerking kan op uw locatie, onze locatie of bij derden zoals een garagebedrijf of plaatwerk bedrijf.

Ons doel is nooit onze eigen oplossing te verkopen. Wij leveren graag een goede dienst en dat is waarmaken wat de klant wenst! Dat is ook de reden dat wij een grote diversiteit aan mogelijkheden hebben en zodoende een snelle en geschikte oplossing krijgen. Dat bespaart kosten!